Dicomp neemt het klantenbestand, garantie en service over van X-COM uit Sleidinge.

Nieuw item

SLEIDINGE - Eerst tien jaar in Oosteeklo en daarna zestien jaar aan Sleidinge-Dorp baatte Xavier Steyaert (59) computerzaak X-Com uit. Wegens hartproblemen moet hij het rustiger aan doen. Eind oktober sluit hij zijn winkel, maar Dicomp uit Mariakerke neemt het klantenbestand, de garanties en service over.

“Ondanks de toename van de e-commerce kon ik toch niet klagen over de verkoop. Mijn zaak liep zeer goed, maar ik moet naar mijn lichaam luisteren”, zegt Ertveldenaar Steyaert.

“Mijn technicus heeft intussen al een job bij een van mijn collega’s. Na lang zoeken vond ik ook een geschikte overnemer. Dat is Dicomp van Didier Van Laer, een zaak die aan de Brugsesteenweg 599 Q in Mariakerke gelegen is. Met dezelfde service als die van mij neemt hij mijn klantenbestand over. Ook de garanties voor alle toestellen en het onderhoud ervan lopen gewoon door. Zoals ik zit ook Didier bij de aankoopgroepering Excellent. Hij en zijn vennoot Peter Van Autryve zijn een betrouwbare en volwaardige partner. Ik ben dan ook blij dat ik mijn klanten niet in de kou moet laten staan”, zegt Steyaert.

Xavier verkocht computers en allerhande toebehoren vooral aan particulieren en kleine en middelgrote ondernemingen.

Uitverkoop

“Met mijn technicus zorgde ik voor de installaties, andere dienstverlening en de opvolging ervan. Deze maand hou ik een uitverkoop. Niet enkel van computers, maar ook van kabels, inktcartridges en ander toebehoren, en een stock van meubelen. Dat zijn rekken, kantoorstoelen en dito tafels. Die had ik nodig voor het geven van opleidingen in mijn zaak. Nog tot donderdag 31 oktober wordt alles verkocht met een korting van 10 tot 50 procent.”

Info: X-Com, Sleidinge-Dorp 96, Sleidinge, telefoon 09 373 86 63, website www.x-com.be. Open van maandag tot vrijdag van 10 tot 12 en van 13.30 tot 18 uur. Zaterdag tot 17 uur.

Bron: Het nieuwsblad van 8 oktober 2019

Anker

[]